Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigfinnaren

I mina midnattsföljens land
ska jag brinna
likt en låga
förtära alla naturliga resurser
och alla naturliga böjelser
allt i nejlikornas dödsandedräkt
ska jag inandas
och likt fotogen
ska det nära mig.
Då kan jag aldrig bli bränd
endast växa
konsumera avmaterialisera
de stängda maskrosor,
ni tillber.
Mörkret ger mig makten
att lysa upp
de döda vallmofälten
och bränna ut
mina egna stigar.




Fri vers av Sanne
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-04-14 23:40



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
vilket språk, avancerat och skickligt skrivet. jag gillar hur du använder dig av naturen på ett nytt sätt i dina metaforer.
2006-04-15

  Tove Meyer VIP
vilket språk, avancerat och skickligt skrivet. jag gillar hur du använder dig av naturen på ett nytt sätt i dina metaforer.
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Sanne