Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgernas inverkan på dig

I dina djupa blå
ser jag din röda smärta,
som brer ut sig likt ett svart moln
och svärtar ner din vita själ.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-23 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP