Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild "Tyranie" av Eric Leraillez www.e-mage.fi


förtryck

Du
som förnedrade mig
som spottade på mig
som kuvade mig
och skurade golv med mig

Vet du
varför jag gav dig rätten att
ta ifrån mig
mitt jag?




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-23 22:25



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hu så bra om något så förfärligt.
Calle
2015-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Satt länge och funderade på det sista stycket.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim