Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


signalement

 

vi samlades på torget i Tingsryd för att omfördela packning i vagnarna efter evakueringen, provianterade och utfodrade de mjölkvita hästarna med choklad och madeira. det var då grabben försvann. han fascinerades av drakskylten ovanför spelhålan och hamnade i en farlig diskussion om dataspelsstrategier och moral. troligen blev han bortförd av fienden.

dottern var otröstlig, kunde varken äta eller sova. jag hämtade filtar och värmde mjölk. i nästa by fick jag ur henne vem den saknade var. han hette Johan, hade finskt påbrå och två rödhåriga bröder som gick i samma klass. 




Prosa av Nanna X
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-24 07:29



Bookmark and Share


    prima donna
En känsla av att befinna sig både i nutid och dåtid, sådär som det kan vara i drömmar.
2015-04-26

  TrollTörnTrappan VIP
Hoppas sonen blev utsläppt eller tog sig ut ur spelet /diskussionen?? Jag är helt klart en av de chokladätande hästarna!!
2015-04-25

  KattenKin VIP
Inte dålig färdkost, måste nästan vara enhörningar... gillar verkligen blandningen här av modernt med dataspel på spelhåla, lite Tarantino, blandat med fabel och sen lite flyktingdokumentär. Coolt!
2015-04-24

  Ingela Svenson VIP
En stämning som hämtad ur en Harry Potter-film! Två rödhåriga bröder, mjölkvita hästar...
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X