Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var kärlek

Om jag var din vänstra lunga
skulle du älska mig då

Om jag var musiken i ditt öra
smaken på din tunga
och blodet som flöt i dina ådror
skulle du älska mig då

Om jag var tåren på din kind
smekningen som fick dig att rysa
och doften från ett sommarregn
skulle du älska mig då

Om jag var en vacker svan
en bäck som porlade
och ett löfte om mer
sinnesnärvaro
Skulle du älska mig då

Om jag var kärlek
skulle du älska mig då




Fri vers av Spirit
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-04-15 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit