Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klär av själen

där vi skriver
själar som

alltså jag
klär av
min

själ för dig
fast du tittar
med stängda

ögon som inte
vill se vad
min själv

offrar ut
till dig
i natt




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-04-24 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre