Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar på


Fåglar "Bird"

De flyger
Sjunger
Lägger ägg
Vi krigar
Bedrar
Är vi lyckliga




Fri vers av Federico Romano
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Lyckliga är de ovetandes...
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano