Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni kanske undrar varför jag inte


Köper ej Feminismen

Är född av en kvinna
Uppfostrad av kvinnor
Mina lärare var kvinnor
Har kvinnor inget ansvar
Utan dialog är vi kvar
I naturens urval




Fri vers av Federico Romano
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-25 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vad blir det om det bara är ensidigt?
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano