Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kollisionsspillra

 

 

 

ibland störtar de bara

med allt sitt dyblöta änglahår

rätt ned i ditt liv

 

andas 21 gram av Vega

över ditt undrande väsen

och där står du

 

med miljoner doftstråk av himlen i din famn

och tusen elastiska galaxer

av ditt liv

 

 

 

att välja

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 262 gånger
Publicerad 2015-04-25 21:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
oj, så bra! Men det tog tid och lite googel för mig att få associationerna dit där tanken svindlar---- bokmärker/applåderar

2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso