Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar jag för mycket

Med åren ser jag alla såren
nu när våren blommar
för att locka fram sommar

suger in möten,intryck, känslor,djur,natur

i denna virvel snurrar glädje,sorg,ångest
ljudet när lungorna fylls

hjärtat pumpar med en kraft
som får själen att lyfta

i min enfald levde jag med tron att
Kärleken till livet reduceras med åren

i min mångfald är jag rädd att
jag älskar livet mer än vad som är bra för mig




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 08:02



Bookmark and Share


  Per Drysén
Bra bildspråk som förmedlar en svår fråga. Svaret är nej.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP