Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energilös

Förgiftade halsband smeker min hals
Stryper mig vill inte andas på denna jord
Mina mörka ögon speglar ens hemlighet
Förintelsens smaklökar vill inte leva av
Leva av min jord
Jag orkar ingenting i dessa dagar
Vill inte existera
Vill inte ha någonting fast
Förbundet vid mitt samvete
Vill inte orkar inte orkar inte med er
Orkar inte med dessa människor
Orkar inte med någonting
Usch




Fri vers (Fri form) av Randig4
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-26 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Randig4