Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Hör mitt hjärta det bultar och slår
ingen annan det för ögonblicket får
jag reser i tanken dit ingen annan står
dit endast mina egna tankar når...

jag var där även igår
och röjde vägen bland tankarnas snår
och nu plötsligt en tanke mig slår...
i mitt hjärta det börjar bli vår!




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 12:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt vårdikt!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP