Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vandring




Frälsaren och syndaren
de vandrar tillsammans
Frälsaren ser på syndaren
med sina varma ögon
Han säger, sträck ut din hand
Jag leder dig på vandringen
Frälsaren lyssnar på syndaren
Han säger, känn ingen oro
Jag bär dina synder

Konflikten med livets ursprung
har jag löst
Nyckeln till livets Gud
har jag i min hand
Allt är färdigt
I min Faders hus
har jag berett rum för dig syndare
Jag är vägen till sanningen
Jag är vägen till livets Gud
livets Ljus
Min Fader och jag är ett














Fri vers av Maria T
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-26 12:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Så innerligt och vackert skaldat!
2015-05-15

  walborg
Innerligt och sant
2015-04-26

  Per "Läsaren" Sörqvist
Gillar, då.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T