Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Exorcism med en sån där onomatopoetisk grej


Segerfartyget

stirra dig inte blind på;
de spastiska konvulsionerna
bredvid tårtspadens livslängd
det ystra Venusberget
som exploderar
krackelerar långvågiga energiska
broderier i jeansspets inuti
mosaikens dubbelmoraliska vilja

försök istället att se lögnen:
improviserad formalia
som kryper spattiga korta
sjumilakliv
ner i drakens
sandal
fönsterbågen
som kapsejsade
krogig och krokig
i ost
det kan ha varit cheddar

ÄH!
Jag säger det som alla
ändå sitter och tänker på
VAGINA PÅ FRANSKA!
(brödet alltså)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 257 gånger
Publicerad 2015-04-26 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll