Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Exorcism med en sån där onomatopoetisk grej


DubbelhelixVasaloppet

gos
gås
gas

kraniet
knakar och kittlas
pyser och plirar
visslar och
viskar:

”helium
helig gel
hel igen
hel
i
ugn”




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 297 gånger
Publicerad 2015-04-26 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll