Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Exorcism med en sån där onomatopoetisk grej


Ambivalenten som gol

det här är varför
röret rostade mackor
varje blådoftande morgon

han har bytt ut
alla sina vänner
mot ockulta böcker
(Allah ska med)
det har gått utomordentligt bra
faktiskt

nu vansinnesbölar han med
nonstop rinnande parallellt
med mascaran och skorpionerna
ovanför huvudet pulserar en
avbruten radioaktiv
gloria
vampyrtänderna ligger ovanpå
några sönderflagnade grimoirer

han har inte förändrats ett dyft
där han hänger uppochnervänd
i lysröret




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-26 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll