Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Exorcism med en sån där onomatopoetisk grej


Det spelar ju ingen roll vad den heter egentligen

eldgaffel hej och hå treudd
Poseidon a.k.a Lucky Luke en höbal på slottet
ur tavlan rinner Dalis klockspel jag menar hela PUNGEN
i form av dalmatinerlampor

gaspropaganda i orkansfären fejkade din död
glasblåsarblåsor blåser blåsten
av blasten här i listen
hela kosmos bakades snopet nog in
i en smulpaj med lock för öronen
PSYKBRYT;
”Detta är en nyhetssändning”
KLART SOM FAN ATT DET INTE ÄR
TITTA SJÄLV!
TÄNK LITE!

nu blir jag nervös
pizzans skelett skallrar skvalpande
kan det vara möjligt?
nähä…
jag vill fan i mig
använda ”vanskligt”
på exakt samma sätt
som ”förgängligt”
NU GÖR JAG DET:
MATERIA ÄR VANSKLIGT!!

pust på pussen, hoppas det fortfarande gör ont
när Zeus blixtsax och hobbytejp klipper itu Mjölnir
i badrummet hoppar jag ur soffan av tvetydighet

440 Hz
blockeras utan vidare
av polisens frekventa fikaraster
fiolerna blir rysligt ostämda
inte av det där
men av kartans psykoanalytiska
RYTANDE!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-26 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll