Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Exorcism med en sån där onomatopoetisk grej


Drömsvält

gudskelov
så motorvägen skrämde upp mig
den där dagen
där i den vitlöksdoftande
laktosdimman

då den reste sig på bakbenen
och tydligen var en sympatisk
kramgo kelig kobra
som ju bara ville begära lysning
med oss
den var allt annat
än giftig
farlig
eller ondsint
och min mjälte och jag
vibrerade av panikrädsla
ovanpå dina krispiga kantiga
sekundära sekunder

motorvägen på landsbygden
är alltför tidig
när jag spränger bort mina imaginära
fingertoppar med hjälp av ett
vittrat ryt
samt möra hieroglyfer inne på klubben

den befinner sig
mitt i
naturrutan
palindromen som även de har upplevt detta
omöjliga scenario
det där som taggtråden
likt en kastrerad siren
sjunger om

skräcken
säcken
släck en
skeptiker
använd för guds skull
bultsaxen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 270 gånger
Publicerad 2015-04-27 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll