Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej!


Hej!

Den unga kvinnan
sitter där
med vänliga ögon.

Hon kan ju inte veta
att jag är en fattigpensonär!

Ja, hej!

Så jag förlåtter henne, direkt!

Går in och handlar
i min gamla Konsumbutik
så billigt som jag kan.

Vid utgången
är det tomt?

Vad nu då?


Ja, vad nu då?




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-27 00:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kärlekens decimaler. Hette en bok för nu så länge sedan. Köp den inte. Läs den inte. Allt som verkar som förbjudet lockar så. Så kan vi ju inte ha det. Men kärlek? Kan vi ha det?
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST