Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom ständga

och jag ser
bakom
stängda

ögon dörrar
speglar dårar
som dansar

jag är
dåren som
famlar i
dansen

famnar att
söka magisk
tvåsamhet

för att
jag tror
lycka

som bara är
ytterligare

en illusion




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 110 gånger
Publicerad 2015-04-27 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre