Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandade drömmar IX: personalbrist

 

varför hade vi dagisfester hela tiden

när toaletterna var avstängda

när vi hade sådan brist på lekledare

att jag fick hoppa in på lunchrasterna?

 

himla tur att sekreteraren var där

fixade saft och kaffe




Fri vers av Nanna X
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-27 10:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Låter som en tuff dröm, närmast en mara. ;)
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X