Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kludd hittat i ett gammalt anteckningsblock


vårdepressionen



klarspråk är inte i min närhet
virvlande politiska papperskluddar
därav tolkar du mig fel fel
igen, åter repris, favorit i repris?

till slut reklamen jag aldrig mer vill se
stänga av tv:n och öppna min hud:
för odödliga klassiker

om du tänkte som jag
såg på samma sätt
skulle du få hitta mig






Övriga genrer av meeoorw
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-04-15 11:00



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Skitbra. Jag e kass på att vara konstruktiv så du får nöja dig med det. Skitbra!
2006-04-17

    pergunnel
jag önskar att jag kunde skriva som du, Sanne.
Du kan verkligen skriva rakt in under huden på en :*
Den här var verkligen underbar :)
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw