Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita saker och drivved

Det är svårt att inte ha något att säga
När man får scenen
Vit sida
Vit natt
Ett stort ansvar
Som man inte tar på allvar
Såvida man inte stannar upp
Och andas
Men att andas
Är tungt
Och satan så tråkigt

Hur återskapar man drivved på en strand
Till något varaktigt vackert?
Hur tar man absolut ingenting
Och kör det som ett spett in i det mjuka?
Jag vet
Och jag skiter i det




Fri vers av Tarras
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-28 00:04



Bookmark and Share


  Almagrundet
Gillar den här texten och dess friktion mellan det som är naturligt och enkelt i motsats till det konstlade. Får associationer till en "konflikt" mellan det östasiatiska "släppa-taget-medvetandet" och det intellektualiserande västerländska tänkandet. "Hur återskapar man drivved på en strand." Bra!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras