Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


festen i bergrummen

 

festkommittén bestod av fem kvinnor. två stora bergrum hade vi fått att disponera. det ena redan på torsdagen, det var där dansen skulle äga rum. det andra fick vi på fredagen. det skulle vi göra i ordning för serveringen. på fredagen var rummet redan fullt av DJs, högtalare, bartenders, leverantörer av smörgåstårta. en sympatisk smörgåsnisse bjöd mig på lunch. jag tvekade, tänkte på dammsugningen. kanske borde vi i stället ha ett lunchmöte i festkommittén? 

när jag mötte kommittén framför bardisken såg de allvarliga ut. två av de fem kvinnorna hade beslutat sig för att hoppa av festen. de hade upptäckt att de hade viktigare saker för sig i helgen.




Prosa av Nanna X
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-28 09:19



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Känns rättså realistisk ändå; folk ändrar planer, medan man själv har kanske redan börjat ändra sig - fastän bergrum vore nåt extra att bita i...!
2015-04-28

    Lena Söderkvist VIP
Du och dina drömmar, önskar verkligen att jag var expert på drömfester, men-men-men. Underhållande är det.
2015-04-28

  KattenKin VIP
Ja jag kan hoppa in i din dröm och relatera till en annan fest, men det ska jädrans inte sluta på samma sätt! ;)

Gillar texten! Dammsuga ett bergrum verkar lite overdo, men en del gör det ordentligt! :)
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X