Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU BERÖR





Du berör

ditt skira väsen
ditt djupa allvar
din ljusa glädje

Låt inte dina ord
tystna

Liksom stjärnljus
mot en svart himmel
lyser de

Låt din glädje lysa
och beröra
till leenden

Du berör

långt mera
än jag tror
du förstår

Låt ditt djupa allvar
nå våra hjärtan
till eftertanke

Tro inte
att du kan vandra
bland oberörda hjärtan

Du berör









Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 476 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-28 09:43



Bookmark and Share


  walborg
En innerligt kärleksfull tillägnan
2015-06-07

  Ronny Berk
så fint tänkt och skrivet, ja !
2015-05-08

  anits VIP
En mycket fin och uppmuntrande skaldat!
2015-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och uppmuntrande skrivet...
2015-04-30

    Birgersdotter VIP
Vackert och fint skrivet
2015-04-28

  Ljusletaren
Så fint och vardagsnära beskrivet om hur en människa kan beröra utan att veta om det. "Du berör* med din ord / kram
2015-04-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
skulle tro att omnämnd blir lika berörd av att läsa detta fina
2015-04-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
viktigt samt bra
2015-04-28

  Lars Hedlin
Vilken underbar och varm text :)
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius