Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5768

Regnet framför mig på marken
Igår drömde jag så mycket
Jag ser dig så som jag måste
Och när jag bara tänkte

Jag har ett foto
Jag har ett hjärta
Jag tror jag är mitt i refrängen i din sång
Din sång som hörs överallt

Och alla tavlor har samma mening
Jag ser rakt igenom regnet
Och hamnar igen hos dig i min sång




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-28 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP