Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Oktoehos V/VIII Femte tonen

 

 

 

 

Femte tonen

 

 

åskmuller nalkas

mössöron sprickfärdiga

i spänd förväntan




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-01 12:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja, vad spricker ut för dramatiska blommor när mössorna plockas av?!
2015-05-04

    ADI Nehlin
Underbar!
2015-05-01

  Nanna X
gissar att det är vårens skala du klättrar på?
2015-05-01

  Hans Christian
Ja till skillnad ifrån mig käraste vännen - blir du bara bättre. Banne mig en av de bästa Haiku jag läst av de tusen plus det blivit igenom många år. Och så är den gullig - puss!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP