Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas nu, så du inte drunknar

Lägg den på högen, ovanpå allt oviktigt och under allt viktigt
se bara till att den inte försvinner
Lägg den lite till höger om morgondagen o till vänster om aldrig

Jag vill bara inte se den nu, kanske om ett år, kanske om en aldrig
Ge inte bort den o låt ingen se att jag inte ser den
dölj den bakom en annan hög av senare

Stressa inte fram en placering, men var för fan inte lugn
Du kommer inte sippra i dig luft om du drunknar i högar av morgondagar
högar av senare




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-29 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)