Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det kan bli


Jag ska bli kär igen.
Ja, jag ska bli sådär kär igen som jag aldrig har varit förut.
För nu när jag har varit det förut,
och vet hur det känns:
Jag ska känna så igen.
Hela livet ska le mot mig, allting ska vara bekymmerlöst.
Jag ska tänka på någon varje dag, i varje sekund,
och jag ska le fånigt på offentliga platser.
Och han ska stryka håret ur mitt ansikte, fästa det bakom mina öron, le mot mig och skratta åt mina fasoner.
Ja, så kär ska jag bli igen.
Jag ska bli helt jävla otrrrrroligt kär igen.



 


Och det,
i någon annan än dig.




Så det kan bli.




Fri vers av Ericafika
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-29 23:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark innerlig längtan i texten!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ericafika
Ericafika