Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger så stilla


Ännu varm
med levande färg
bara läpparna vita

Ena armen utsträckt
den andra tvärs över magen
nattlinnet har åkt upp
över ena benet

Genom ditt fönster
syns Magnolians vita blommor

En kantstött porslinsfågel på fönsterbrädan
Några sparvar lyfter från linden utanför


Du ligger så stilla

det blir så stilla

när en människa dör






Fri vers av bittemi VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-01 21:41



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert du har fångat orden även om en fin varelse går vidare/ kram
2015-05-06

    Dan Myrbeck
Fridfullt
finstämt.
2015-05-04

  Sofhia Wirström
så vackra
fina rader
så berörande
så stilla

2015-05-04

  Anya VIP
Oj så fint. Så passande för mig. som taget ur mitt liv. Tack vännen!
2015-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ett berörande ögonblick...mjukt och fint skrivet...
2015-05-02

  Änglaögon
Berör, du fångar den exakt, känslan, att vara där bredvid.
2015-05-02

  Lars Hedlin
Berör mig starkt inom..kram
2015-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Berör hjärtat med dödens stillhet!
2015-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de sista tre sista raderna!
2015-05-02

    eva m h
Ögonblickbild när livet lämnat
2015-05-01

  Lehva VIP
Så vill jag dö...
Starkt och närvarande.
2015-05-01

  aol
Så fint skaldat så olika det ser ut när vi lämnar jorden,
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP