Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att den kan dåna så...

Inget som tystnaden
kan skrika så högt
fastän man försöker
vara sysselsatt
om den kommer
så hjälper det inte alls
den tar sig in i en ändå!

Man kan inget göra
bara försöka hålla på med
något annat så den ger upp
och försvinner
ser att man är ju upptagen
men man blir alltid bedragen
för den är ju jämt i tagen...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-30 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har så rätt. Bra skrivet!
2015-04-30

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört min vän!
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt