Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i hjärtat

drömmer
en annan
sorts drömmar

i ett annat liv
är det här inte
drömmar längre

och jag har inte
tårar i hjärtat




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 189 gånger
Publicerad 2015-04-30 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre