Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dialog är det enda riktiga


Riktiga Män Är Inte Feminister

Jämlikhet är just jämlikhet
Kärlek är kärlek
Är människan ditt kön..




Fri vers av Federico Romano
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-30 22:51



Bookmark and Share


  agneta pichler
Kvinnor skall vara
Just kvinnor

Klä sig som dessa
Röra sig som dessa
Tala som dessa
Uppföra sig som dessa

Kanske till och med
Bli behandlade som kvinnor ska

Det är feminism för mig

INTE KRIGISKA MÄNNISKOR SOM
SOM GAPAR OM RÄTTIGHETER
SOM REDAN FINNS

Män ska vara just män

(bebisar från födseln till döden
Och all tid mitt i mellan)



2015-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Kommunikation är viktigt...
alldeles riktigt...
2015-05-02

  Lars Hedlin
Vi är det vi är födda till....
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano