Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djupa tankar att fundera över


Hur smakar ensamhet?

Hur smakar ensamhet?
Den frågan ställde en vän till mig...
jag tänkte noga efter
men fann att svaret inte var så lätt,
jag smakade på tungan
la det fram, bak, på sidorna
och det hade en bitter, besk smak
med en tendens åt det suraste sura,
ja det smakade som något jag kände igen
ifrån min barndom, från skolan
och jag började förnimma hur ensamheten smakade...





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-01 11:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra bespegling utav negativt upplevd ensamhet
2015-05-01

    ej medlem längre
Ja intressanta tankar, bra skrivet.
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP