Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under ytan gömmer sej det äkta


Jag vill slita av mej mina öron

Jag vill slita av mej
min öron
slå av
min näsa
vricka sönder
min fot

Mosa
mina ögon
slå sönder
mina lungor
töja
min rygg

Dra ut
några täner
riva
mina kinder
låta magfläsket synas
och tungan sagla

För att bli tillräckligt ful
så att dom ska se
personligheten
och kanske visa den
för mej




Bunden vers (Annat versmått) av Thomaz Ransmyr
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-01 12:51



Bookmark and Share


  Robin V
Starkt!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr