Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Japanska dammen, Bergianska trädgården, Djurgården, Stockholm.


Yrvaken sten

Där står stenen
Bligar yrvaket
mot solen och nordanvinden.

Skäggdoppingparet
dyker och vänslas i vågorna,
medan himlen med ens blir oändlig!

Det blå! Det blå! Det tar aldrig slut!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-01 13:03



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ännu en vacker vårbetraktelse! Har en förkärlek för när man ger naturen mänskliga drag!
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP