Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett landskap

 

Ett landskap
av skuld och skam
breder ut sig

från norr till söder
- ett svenskt fenomen?

Som om glädje
vore ett undantag

Att nitiskt arbete
och ordning och reda
är livets mening




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-02 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den skulle varit i antologin om Sverige
:)
2015-05-08

  Daniel_78 VIP
Som ett mörker ja. Det känns väldigt kantigt.
2015-05-04

  aol
Din fina prosa träffade mitt i prick för just så är sanningen, verkligen ett sant bokmärke
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP