Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det bli bättre?


Perfect match

Han hade precis den rätta förmågan
att förneka ditt verkliga jag
filma dig och lägga det på DC
sätta din bild på BC
sådär lagom leende
med rinnande sperma

Ni tog och ni gav
Han din värdighet
gav ännu mer stoff till dina kräkdikter
Du The Porn Slut-image
sålänge han var statist
gav omvärlden allt av hans smak
och brist på känsla

Ni var som gjorda för varandra
som källaren och vinden
jordens två poler
Bush och Bin Ladin
Ingen annan hade pissat på dig
med sådan inlevelse av arrogans
Inget bekräftade honom så
som din självdestruktion




Fri vers av crashdonkey
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-05-04 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crashdonkey
crashdonkey