Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LiknelSER

Som att finna dig, fluktandes över en porrbild, en illaluktande dildo eller lagom krämig kråka mellan dina läppar. Som att se fartränderna på dina trosor, djupet i dina ögon när du just fes eller hur en söm gått upp på just det stället där den inte ska.

Som en helgförälskelse ifrån Spraydate, ett överblivet bantningspiller eller det lilla rosa kortet till Dannys strippkillar. Kanske Starlets mittuppslag ifrån 1972, kvarglömt i vinden hos en ärrad sommarstuga. En kärleksförklaring till prinsen i Disneys djupbehandlade digitala version av Snövit.

Jag skulle kunna darra av skrattkramp över din patetiska uppsyn, men skrattet svalde jag inför det faktum att jag valde dig.




Fri vers av crashdonkey
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-08-06 13:14



Bookmark and Share


  leopardia
jag kommer inte på nåt eget att säga, så jag säger som daniel. så kan det gå.
2007-05-11

  Sanningsägaren VIP
Wow!
Helt klockren!
Bokmärker direkt
ny favorit
Vill läsa mer!
2006-08-16

  Daniel_78 VIP
kvalitativ läsning det här,
mycket,
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

crashdonkey
crashdonkey