Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroniskt ögonblick


Vid ett tillfälle fick
jag för ett kort stund en lång tanke som fastnade i mitt sinne
jag glömde mig plötsligt i ett tal, … kan man kalla detta ett kroniskt ögonblick
för känslan och det som hände då, fastnade ändå för evigt i mitt minne

det hela uppfattades som minuter som gick, trots att allt var över på någon sekund
ingen hade märkt, men funderingarna kändes så långa, och alla förväntansfulla inbillade blickar jag då fick
från alla som lyssnade då … detta fenomen, i denna så svettiga stund
kan detta kallas för ett kroniskt ögonblick ….?

© Ted Örnberg 2015-05-02




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-02 23:37



Bookmark and Share


  Maria T
Jag förstår att det var en svettig stund
2015-05-03

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat och vilket bra uttryck du kommit på fint!
2015-05-03

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-05-03

    ej medlem längre
Det var ett nytt uttryck du kommit på, välfunnet, kan man säga.
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP