Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen snurrar och du med den

Dansa du lilla flicka
världen snurrar, och du med den...
sjung du din sång och nynna sakta
ty världen snurrar, och du med den...
ta några lätta danssteg på dina små fötter
och känn att världen snurrar, och du med den...
sätt dig ner i det gröna varma gräset
och förnim att världen snurrar, och du med den...
ja du lilla flicka vad du än väljer att göra
så snurrar världen och du med den.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-03 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP