Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går fort nu

Det går fort nu
Som rädda får springer dagarna förbi
Vägen blir längre o längre o med det faller
Faller meningen med att kämpa

Det går fort nu
Alla runt om mig rör sig lugnt o metodisk
Men mina fönster är aldrig som tavlor
Tavlor som visar vackra minnen med personer vi älskar

Det går fort nu
Utan att kunna bromsa så fylls dagarna av snabba resor
Även då jag ser allt så finns inga minnen kvar i baksätet
Där ekar tomt o luktar ostädat
Ostädat på sättet det blir när man är själv, inte som när man är glad

Det gick lite fort då




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-03 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)