Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska mig

Jag vill andas i ditt damm
sova i din obäddade soffa
bada i ditt diskvatten
Jag vill ha dina trasiga kläder
äta dina rester
adoptera din bortstötta son
Jag vill gifta mig med ditt ex
ha ditt gamla jobb
köpa din trasiga bil
Jag vill bo i ditt barnrum
dricka din gamla mjölk
dansa med de du dansade med
Jag vill hitta mig själv
träffa dig
älska mig




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-04 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)