Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religionsfrihet?



Hm?

Om då vederbörliga specifika
religionsutövare använder
tvångsmetoder?

Vad är det då?

Är inte religionsfriheten
då satt ur spel?

Vad händer
den människa,
som reser sig upp och ropar?

- Nej jag tror inte på det här!
Jag söker mig till något annat!




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2015-05-05 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST