Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att flytta hem hos någon annan, eller bort till sig själv


Hemma igen

Njuter precis där jag är.
Nu när jag är tillbaka.
Utan att förstå att jag alltid längtade hit.

Kylen är välfylld, böckerna uppradade.
Jag andas in trygghet bland kassar och högar.
Känner sommaren på väg utanför dörren.




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-05 23:04



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Härligt, det är skönt när man är lätt bland kassar!
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment