Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få min ryggsäck

Gjutit av huvudet i betong och fyllt ryggsäcken med sten
Varit tung o trött, fallit snabbast av alla o tagit längst tid på mig upp
Men mina ben var vältränade o mitt hjärta pumpade fort
Du kan få min ryggsäck o en form av mitt huvud




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-06 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)