Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hehe. Jadu... Varsågod: Du har tolkningsföreträde.


Farlig lek

Andetag
Blicken som får mig
Tyngdlös samvetslös
Ur balans &
I balans...
...med vadå?


"Vi är ett förlorat paradis"

Ett pussel av läppar
i en perfekt symbios.
En labyrint av toner, färger, dofter
som är du.
Känslan av att vilja stanna
och att få falla handlöst
tveklöst gränslöst.
Utan att tiden hinner i kapp.

Jag vill vara ensam i din värld
Orden som aldrig kommer röra mina läppar.




Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-06 23:00



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Berör läsare....fin!
2015-07-16

  tryx1
Hmm vilka vackra trasiga känslor.....i ett annat liv hade orden kanske bott på dina läppar!!?
Mycket fint!!!
2015-05-07

  Elinsomalltid
Wow! Det här är något av det bästa jag läst! Så passionerat och välformulerat. Det är precis så det känns, så fantastiskt att det är läskigt..
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet