Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräp

ett hopknycklat papper
klottrat i hörnet
lite trasigt i kanten
lite fuktigt på mitten

vecklas ut
suddas rent
tejpas ihop
blåses torrt
läggs i press

varför blir inte papperet riktigt slätt?
varför syns de tidigare vecken igenom
som ådror eller som ärr?

varför är jag trasig när jag vill vara hel?
&
du,
jag förstår om du inte orkar med mig längre
och ska jag vara ärlig så orkar jag knappt med mig själv.




Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-03 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag skriver som jag är på papper ibland men nu så har jag en liten en som jag skriver i så är det så så nu så en som vill skriva nu
2015-08-04

  Leosm
Så enkelt men så bra, igenkänningsfaktorn är hög. Gediget!
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet