Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kanske man bara måste ta steget ut för att tankarna ska klarna.


Plural -> Singular

demoner i mörkret viskar om ett suddigt förflutet
och om oss som slutet på någonting gammalt och förstört

hånfulla ord studsar mellan väggarna
smular sönder det sista hopp och
slår spiken i kistan på det som en gång föreställde
..:kärlek:..

två kroppar i natten
nära men ljusår ifrån
två varelser som söker värme
som tar och tar.
men aldrig ger.
en matematisk formel som ingen kan lösa
en plump i protokollet. en nedåtgående spiral.


att vända blad
att våga existera i en annan form
S i n g u l a r
Hennes läppar formar ordet ljudlöst
Det känns strävt men hon känner ändå
något som kan föreställa lugn?




Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-03 16:23



Bookmark and Share


  tryx1
Hmm att forma sträva ord för sig själv...
Vackert...och frågetecknet som ger allt en grym eller hoppfull fortsättning..
2015-08-03

  Trädskugga
Mycket levande och intelligent text som berör, länge. Lysande!
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet