Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

04.14

Champagne som bubblar
i min svank
Att ligga helt still och känna dina varma kyssar
mot min rygg
din tunga
Andetag fulla av njutning

Overklighet

Lönnsirap och kantareller
Höga visan och nakna kroppar
Att bygga upp
Att bygga starkt
Att bygga för framtiden
Skratt 04.14.

Toner från förr
Toner från nu
Elden i dina ögon
Tio stycken fingrar
som leker på min hud.


när verkligheten springer ifatt
och självklarheten ifrågasätts
när fåglarna i skyn har landat
och sitter helt stilla med huvudet på sned.

då vill hon spola tillbaka tiden
till skrattet 04.14
04.14 innan klumpen i magen
innan oron
innan rädslan att inte räcka ända fram
04.14 när hela världen var din och min.





Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet